01

Ρύθμιση Βάρους

02

Αύξηση αθλητικών επιδόσεων

03

Ειδικές καταστάσεις

Ρύθμιση Βάρους

H σωστή απώλεια βάρους χρειάζεται σωστό διαιτολόγιο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ατόμου ώστε να μην στερείται αλλά ταυτόχρονα να χάνει βάρος.

Η δίαιτα συμπεριλαμβάνει τις διατροφικές προτιμήσεις του κάθε ατόμου και παρέχονται για άτομα με έλλειψη χρόνου.

 

Προγράμματα που αφορούν άτομα που θέλουν να αυξήσουν το βάρος τους είτε λόγω μειωμένου σωματικού βάρους είτε λόγω μειωμένου μυϊκού ιστού, είτε έχουν στόχο κυρίως την αύξηση μυϊκής μάζας.

Διατροφή για εγκύους

Η διατροφή για εγκύους περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για όλη διάρκεια της εγκυμοσύνης και καλύπτει τυχόν διατροφικές ελλείψεις.

Τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες κάθε γυναίκας.

Αντίστοιχα για τις γυναίκες που θηλάζουν τα προγράμματα είναι διαμορφωμένα ώστε να προσφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη μητέρα αλλά και το παιδί καθώς και να δίνουν την ενέργεια που απαιτείτε εκείνες τις μέρες.

Διατροφή για αθλητές και άτομα που γυμνάζονται

Πολλοί παραπονιούνται ότι παρόλο που γυμνάζονται αρκετά συχνά δεν πετυχαίνουν το βάρος και την εικόνα που θα μπορούσαν. Η αλήθεια είναι ότι η γυμναστική από μόνη της χωρίς τη σωστή διατροφή δεν μπορεί να έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα, και το αντίστροφο φυσικά. Γι αυτό και είναι σημαντικό όσοι γυμνάζονται να γνωρίζουν τι πρέπει να τρώνε πριν-μετά-και κατά την διάρκεια της άσκησης, ώστε να πετυχαίνουν το στόχο τους αλλά και να βοηθούν τον οργανισμό τους να αντεπεξέλθει στο πρόγραμμα που ακολουθούν. 

Η διατροφή για αθλητές αποσκοπεί στην καλύτερη απόδοση και αντοχή τους, τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης καθώς και την καλύτερη προετοιμασία τους για αγώνες. 

Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις

Αφορά άτομα που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, αυξημένες τιμές χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων, αυξημένες τιμές ουρικού οξέος, αναιμία, δυσκοιλιότητα, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, παχυσαρκία, ρύθμιση ζαχάρου, απώλεια κιλών κ.α.