Βιογραφικό

Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος

1998 - 2020

Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) ως «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής» Διπλωματική εργασία στο ΑΛΚΟΟΛ ως συστατικό διατροφής

2000 - 2003

Απόφοιτος στο πανεπιστήμιο Bedfordshire της Μεγάλης Βρετανίας ως «Διατροφολόγος» Διπλωματική εργασία «The effects of Vitamin Acid & Alpha Lipoid Acid on the Glycation of Human Albumin (HAS)»

2003 - 2004

• Δωδεκάμηνο μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο RΕADING της Μ. Βρετανίας ως MSc «Διατροφολόγος και βιοεπιστήμες» (Nutrition and Bioscience)
• Διπλωματική εργασία σε : Γενετικούς παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το λίπος στο σώμα και ευαισθησία της ινσουλίνης στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση «Genetic Factors which influence body fat and insulin sensitivity postmenopausal women»
• Υποχρεωτικές παρακολουθήσεις εργαστηρίων πάνω σε μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων

2005 - 2007

Απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθήνας ως «Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος»

2006 - 2007

• Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για Διατροφή Νεφροπαθών και Εντερικής Παρεντερικής Σίτισης</br>
• Σισμανόγλειο Διατροφή ασθενών με αναπνευστικές παθήσεις και Κυστική Ινωση </br>
• Ψ.Ν.Α διατροφή στο γενικό νοσοκομείο ασθενών με Ψυχολογικές Διαταραχές </br>
• Γενικό Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για διατροφή Διαβητικών/καρδιοπαθών/Υπέρταση/ Υπερλιπιδαιμία

Στόχος

Στόχος μας είναι η ρύθμιση βάρους τους εκάστοτε ανθρώπου, χωρίς στερήσεις και υπερβολές, ώστε να αυξηθεί και ευεξία του, οι αντοχές του και το ανοσοποιητικό. Δίνουμε βάση στις διατροφικές προτιμήσεις του ανθρώπου ώστε η διατροφή να γίνει σύντομα τρόπος ζωής.

Healthy nutrition concept